Het verhaal van...

Henk van Horssen

Hoi allemaal,

Het jaar loopt al aardig ten einde. Dit jaar heb ik, zoals bijna iedereen denk ik, ervaren als een vreemd jaar. Normaal zijn we rond deze tijd volop bezig om allerlei voorbereidingen te treffen voor de kerstmarkt. Maar helaas, net zoals veel andere dingen, kan dat dit jaar niet doorgaan.

Karin Metzelaar

Maart 2020: voor velen het moment dat je werd geconfronteerd met het feit corona. Voor ons kreeg het echter een totáál andere betekenis. Op 11 maart overleed op 26-jarige leeftijd onze lieve en oudste zoon Bas. Broer van Niels, cadeaubroertje van Annabel en vriend van Josien.

Erik Jan Bijhouwer

Hoi collega’s, 2020, een bizar jaar met veel maatregelen die we niet eerder hebben meegemaakt. En toch zijn sommige dingen ook al weer bijna gewoon geworden. Het is haast niet raar meer om geen handen te schudden, thuiswerken is al heel normaal en verjaardagen worden gevierd in groepjes, verdeeld over 3 dagen.

Ymke van der Sloot

2020 is een ….. jaar De meeste collega’s kennen me als enthousiaste en blije collega. Maar het jaar 2020 is voor mij een jaar van ups, downs en balans zoeken in werk en privé.

Turgut Yildiz

Geen moment rust

2020 was een bijzonder jaar voor team Handhaving. De coronacrisis heeft veel gevolgen voor ons werk. Onze handhavers zetten zich continu in voor het naleven van de coronamaatregelen.

Jenneviev Menckeberg

Beste collega's,

Mijn naam is Jenneviev Menckeberg. Ik ben sociaal werker bij 1.Hoorn, wijkteam Kersenboogerd sociaal. Inwoners met een hulpvraag kunnen bij het wijkteam terecht als zij er zelf of met hun netwerk niet uitkomen.